Partenerii sunt importanti pentru o apicultura de succes

Cu vatra permanenta in localitatea Crisan, Prisaca BEEopolis are aproximativ 70 familii de albine, ingrijite atent de familia Olaru, in regim bio. Producem o miere de calitate superioara si datorita partenerilor /colaboratorilor nostri 

sc BOAT TOUR. srl ne ajuta in comercializare mierii si prin promovarea produselor turistilor care vin prin intermediul siteului www.deltatour.ro

„Ne bucuram sa sprijinim distribuirea produselor BEEopolis in randul turistii nostri, in beneficiul lor dar si al albinelor „

DL. CRISTI RADU – prieten al albinelor din Prisaca BEEopolis, este principalul promotor al mierii BEEopolis si distribuitorul nostru voluntar de miere din Bucuresti

„Ma bucur sa pot ajuta aceasta mica afacere care ofera produse apicole naturale printr-o grija deosebita pentru albine”

Fundatia Bambini en Emergenta- in 2021 de Craciun am reusit sa donam 70 kg de miere copiilor cu probleme aflati in grija fundatiei , speram sa permanentizam colaborare si chiar sa o extindem prin revitalizarea apiculturii in fundatie.

„Vrem să mulțumim domnul Dragos Olaru, Prisaca BEEopolis și tuturor persoanelor care s-au implicat în campania organizată pentru copiii noștri, datorită căreia au fost donate 10 bidoane de miere.
Mierea este un produs foarte apreciat, care are însă și o acțiune terapeutică pentru toate vârstele, in special pentru copii.
Mulțumim din suflet domnului Dragoș pentru încrederea în proiectul nostru și pentru susținerea creșterii sănătoase a copiilor”

Dl. Decebal FLOS, – prieten si colaborator din Austria, responsabil cu genetica din Prisaca BEEopolis

„Ma bucur sa-l pot ajuta pe Dragos si mica lui afacere de familie cu albine, mai ales ca eu am fost nevoit sa renunt la apicultura aici in Austria, si totodata ma bucur ca sunt la curent cu viata de stupina; intr-un fel sunt ca si ale mele”

Dl. Nicolae Bulgaru, – prieten apicultor dobrogean, desi nascut si el brailean, responsabil cu consultanta din Prisaca BEEopolis, impreuna dezbatem problemele ce apar si gasim solutii naturale incercand sa reactionam corect si anticipativ la factorii de clima care afecteaza baza melifera si reactiile albinelor la acestia.

„Cu Dragos este greu sa te pui de acord! E capatanos si ambitios, un perfectionist ce experimenteaza mereu, cauta solutii noi, se documenteaza permanent , face greseli, le indreapta, trage concluzii , ma si mir cum il tolereaza albinele! Plin de entuziasm si in continua emulatie, face din apicultura o pasiune fara limite ”

…………..si tu poti fi beneficiar, partener sau colaborator in Prisaca BEEopolis, un feedback, doar, ajuta foarte mult .

…………. fii optimist si ai grija de albine!